DECKMAN Homlokzati állványrendszer

Budai Zoltán

Budai Zoltán

Mi az a DECKMAN Homlokzati állványrendszer?

A DECKMAN homlokzati állványrendszert az építőiparban használják. Lehetővé teszi a magasban a biztonságos munkavégzést, így a szakemberek biztonságosan hozzáférnek a homlokzathoz.

A DECKMAN homlokzati állványrendszert építőmunkák során használják homlokzatok, falak építéséhez, hőszigeteléséhez, karbantartásához, javításhoz és egyéb más munkálatokhoz. Horganyzott acélból készül, állványokból, vízszintezőkből és egyéb tartozékokból áll.  A helyszínen kerül összeszerelésre az építési igényeknek megfelelően.

Deckman homlokzati állványrendszer

A DECKMAN homlokzati állványrendszert főbb előnyei, jellemzői

  • Horganyzott acél, nem igényel festést, akár 30 évig rozsdamentes marad.
  • Nincs jelentős különbség súlyban, a hagyományos fa és a horganyzott acél járópadló között.
  • A fa járópadlóval ellentétben, speciális kialakításának köszönhetően vizesen is nagyon jól tapad.
  • Az acél trepnit nem kell 2-3 évente cserélni, élettartama megegyezik az állvány más alkatrészeivel.
  • Az alumínium feljáró és létra könnyű. A hagyományos acél keretes és létrás feljárók súlyának mindössze felét nyomja.
  • A járópalló 3 méter hosszú.
  • A DECKMAN állványrendszerrel időt és pénz takaríthatunk meg. A 2,5 méteres járópadlóhoz képest kevesebb állványkeret, csavaros talp, feljáró kell. Könnyebb szállítani, raktározni és felállítani is.
DECKMAN Homlokzati állványrendszer rögzítése

A DECKMAN homlokzati állványrendszert a helyszínen szerelik össze. Mindig az adott építési igényeknek és az épület adottságaihoz kialakítva történik. Az állványok állíthatók, így minden feladathoz és igényhez alkalmas a használata.

A DECKMAN Homlokzati állványrendszer ÉMI alkalmazástechnikai bizonyítvánnyal rendelkezik, és az EU szabványoknak megfelel!

A DECKMAN Homlokzati állványrendszer biztonságos

Mit jelent az ÉMI és miért fontos?

Az ÉMI (Építésügyi Minőségellenőrző Innovációs Nonprofit Kft.) alkalmazástechnikai bizonyítvány egy olyan dokumentum, amelyet az ÉMI állít ki egy adott termékről vagy rendszerről. Ez a bizonyítvány igazolja egy termék minőségét és megfelelőségét az építésügyi előírásoknak, bizonyos technikai előírásoknak, szabványoknak vagy minőségi követelményeknek. Általában tartalmazza a termék leírását, az alkalmazott szabványokat, a tesztelés eredményeit és egyéb releváns információkat.

Mit jelent az EU szabvány?

A „EU szabvány” az Európai Unió által elfogadott és alkalmazott szabványokat jelenti az építőiparban. Ezek a szabványok olyan technikai előírásokat tartalmaznak, amelyeket az építőipari termékek, rendszerek és folyamatok gyártóinak, tervezőinek és felhasználóinak be kell tartaniuk az EU területén.

Az EU szabványoknak számos fontos szerepük van az építőiparban:

1.Biztonság: Az EU szabványok biztosítják, hogy az építőipari termékek és rendszerek megfeleljenek a biztonsági előírásoknak, és csökkentik a kockázatot az építőipari projektek során.

2. Minőség: Ezek a szabványok segítenek a termékek és rendszerek minőségének javításában, és elősegítik a minőségi munkavégzést az építési projektek során.

3. Egységesítés: Az EU szabványok célja az egységesítés és az összehasonlíthatóság elősegítése az EU-n belüli építőipari termékek és szolgáltatások között.

4. Környezetvédelem: Az EU szabványok tartalmazhatnak környezetvédelmi előírásokat is, amelyek segítik az építőipar fenntarthatóságát.

5. Versenyképesség: A harmonizált EU szabványok lehetővé teszik az építőipari termékek és rendszerek szabad mozgását az egységes piacban, növelve ezzel a versenyképességet.

Ezeket a szabványokat az Európai Szabványügyi Bizottság (CEN) és az Európai Szabványügyi Bizottság az Elektronikai, Elektromos és Informatikai Szabványokért (CENELEC) állítja össze és fogadja el. Az EU tagállamoknak kötelezővé kell tenniük ezeket a szabványokat, és az építőipari termékeknek és rendszereknek meg kell felelniük ezeknek az előírásoknak az EU-ban való forgalomba hozatalhoz és használathoz.

Ha további kérdése van, ide kattintva látogasson el oldalunkra!

Figyelünk az Ön igényeire, és szakértői tanácsokat adunk álmai otthonának megteremtéséhez.
Vegye fel velünk a kapcsolatot, és mi szívesen válaszolunk minden fennmaradt kérdésére.

Ha szeretne értesülni újonnan felkerült híreinkről, akkor kövessen minket a Facebookon!

Megnézem a referenciákat

Budai Zoltán

Budai Zoltán

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hasonló cikkek

Családi ház szigetelése

Hogyan szigeteltesse otthonát? – Családi ház szigetelése:

Cégünk évtizedes tapasztalattal és szakértelemmel rendelkezik a szigetelés terén, és ha minket választ otthona szigetelésére, jelentős megtakarításra számíthat a fűtésköltségek terén. Tapasztalataink alapján a megfelelő szigetelés akár 30-40%-kal is csökkentheti az energiafelhasználást a fűtésben. Az általunk kínált szolgáltatás magában foglalja

Tovább olvasom »