Szolgáltatások

Bízza felújítását szakértőkre!

Telefonszám:

+36 30 232 7003

E-mail:

info@budaiszephazak.hu

Körzet:

Vecsés és vonzáskörzete

A tartós és biztonságos épületek kivitelezéséhez elengedhetetlen a megfelelően elkészített alap. Későbbiekben nagyon sok kellemetlenségtől és bosszúságtól kímélheti meg magát azzal, ha az alapozás szakszerűen készül el. 

Az alapozás szerkezetének megválasztása és kialakítása elsősorban az építmény szerkezeti rendszerétől, adottságaitól és a helyi talajviszonyoktól függ.

A Budai-Szépházak Kft. minőségi alapanyagokból  megbízhatóan és magas szakmai minőségben készíti el az otthonaik vagy a megrendelt épületek alapzatát.

A betonozás gondos előkészületet igényel, megfelelő minőségű anyag mellett nagyon fontos a megfelelő arányok használata. 

Vállalatunk az anyag kiválasztását nagy odafigyeléssel végzi, illetve az utólagos kezelésről sem feledkezik meg. Kiváló és minősített szakemberekkel dolgozunk és fejlett technológiákat alkalmazunk.

Elsősorban Vecsésen és környékén, de megbeszélés alapján távolabb is végzünk ilyen jellegű munkát is.

Vegye fel velünk a kapcsolatot, és a legrövidebb időn belül elkezdődhetnek az alapozási munkálatok!

A falazás technikája éppen olyan szakértelmet és precizitást igényel, mint a házépítés valamennyi egyéb munkafolyamata. 

A falak megépítése az építkezés egyik leglátványosabb szakasza. Beléphetünk azokba a terekbe, amiket  eddig csak papíron láthattunk. Viszont nagyon fontos, hogy nem csak látványos, hanem rendkívül fontos szakasza is az építkezésnek a falazás, így elengedhetetlen, hogy szakértelemmel készüljön el.

A ház külső falazatának tartószerkezeti, térelválasztó, hő- és hangszigetelő szerepe is van. 

A szigeteléssel energiát és így pénzt takarít meg! A mai fűtés költségek mellett kiemelkedő fontosságú, hogy otthonunk minél kevesebb hőt veszítsen el.

A homlokzat az otthonunk és az épületek külső esztétikai megjelenése, ahol a hő szigetelése mellett kiemelten fontos a tartósság és az időtállóság. 

Akár építkezik, akár felújít, elengedhetetlen, hogy megtalálja a megfelelő szakértelemmel rendelkező építő vállalkozót. Erre kínál ideális választási lehetőséget cégünk. 

Hívja a Budai-Szépházak csapatunkat és készséggel állunk a rendelkezésére.

Kérjen tőlünk ajánlatot most!

Ha Ön is olyan csapatot keres, akik gyorsan és megbízhatóan dolgoznak, akkor kérjen tőlünk ajánlatot!

A nyílászárók beszerelésének folyamata számos buktatót rejt magában, ezért tanácsos ezt a munkát szakemberre bízni.

A sikeres nyílászáró beépítése már a tervezésnél elkezdődik. Már az otthonunkat tervező szakember számára fontos meghatározni, hogy hova milyen típusú ajtót, ablakot, erkélyajtót szeretnénk.

Sok tényező ugyanis nemcsak a nyílászáró kiválasztást, hanem a falnyílás, az áthidaló, és a küszöb helyének kialakítását is befolyásolhatják.

 

Ebben a szakmában nincs két egyforma vevői igény, helyszín, vagy két egyforma felújítási, építési,  bővítési munka sem, ezért van szükség a helyszíni felmérésre.

A helyszíni felmérés során a tanácsadás mellett, minden olyan dolgot szemügyre veszünk, ami szükséges a későbbiekben a szakszerű kivitelezéshez, ezzel elkerülve a rejtett költségeket.

Felmérés elvégzése során munkatársaink előre telefonon egyeztetett időpontban keresik fel Önt.

Szolgáltatási területeink

Kivitelezési munkáinkat elsősorban Vecsésen és közvetlen környezetében végezzük.

Kapacitásunktól függően viszont vállalunk távolabb lévő projekteket is. További információkért keressen minket telefonon.

Vecsés és vonzáskörnyezete

Lájkolj és kövess minket a Facebookon, hogy azonnal értesülhess róla, amikor új hír kerül a weboldalunkra.