DECKMAN homlokzati állvány bérlése

admin

admin

Deckman homlokzati állvány bérlése

Kérje személyre szabott árajánlatunkat és részletes információnkat DECKMAN homlokzati állvány bérlésére vonatkozóan. 

Cégünk szigeteléssel, felújítással és homlokzati állványrendszerek bérbeadásával, szállításával és építésével foglalkozik. Állványaink Deckman típusúak, nagyon praktikusak, ennek köszönhetően egyszerűen össze- és szétszerelhetők.

Állványaink ideális megoldást nyújtanak családi és társasházak, valamint ipari épületek építésekor vagy felújításakor.

A bérlés díjainak meghatározása során törekedtünk a kedvező árakra minden időtávon és bérlési mennyiséget figyelembe véve.

Miért érdemes a Deckman állványrendszer bérlése mellett döntenie?

 • 100 méter magasságig építhető: <br> A DECKMAN állvány a legjobb minőségű állványrendszerek közé tartozik, és szükség esetén, 100 méter magas épület is felállványozható vele.
 • Biztonságos: <br> A tőlünk bérelhető Deckman állványaink csúszásmentes horganyzott acél járópadlóval és alumínium feljárópadlóval vannak ellátva.
 • Rövid idő alatt felépíthető: <br>Állványaink pillanatok alatt, szerszámok nélkül építhető!
 • Szükség esetén segítség!: <br> Amennyiben nincs ideje, vagy engedélye ezen rendszerek építésére, akkor cégünk szakértői külön díjazás mellett felépítik.

A homlokzati állványt miért érdemes bérelni?

Magánszemélyként:

Amennyiben magánszemélyként van szükséged homlokzati állványra, akkor mindenképp a bérlést javasoljuk. A vételi ár töredékéért bérelhető, így nem kell azon aggódnod, hogy hol tárold, esetleg hogy építsd fel. Szakértőink mindenben tudnak segíteni, az építéstől a bontásig. Pár napos munkák esetén, még a drága szállítás mellett is megérheti a bérlés.

Vállalkozóként:

Vállalkozások számára rendkívül fontos a hatékonyság és a biztonság szempontjából megfelelő munkakörnyezet biztosítása. A homlokzati állványrendszer bérlése ebben a tekintetben több előnnyel is jár:

 • Biztonság és munkavédelem: Az állványrendszerek segítségével a munkavégzés sokkal biztonságosabbá válik. Magasban végzett munkák esetén kritikus fontosságú a megfelelő munkavédelmi intézkedések megléte, és az állványok erre megfelelő struktúrát biztosítanak. Ezáltal csökken a munkahelyi balesetek kockázata, ami nemcsak a munkavállalók biztonságát szolgálja, hanem a vállalkozás hírnevét és anyagi stabilitását is.
 • Hatékonyság növelése: Az állványrendszer segítségével könnyebben hozzáférhetővé válik a munkaterület, így a dolgozók hatékonyabban végezhetik feladataikat. Ez idő- és költségmegtakarítást eredményez, hiszen kevesebb időt és erőforrást kell fordítani a munka végrehajtására.
 • Rugalmas megoldások: Nem kell beruházni a saját állványrendszer beszerzésébe, és nem kell aggódni a tárolás és karbantartás problémái miatt sem.
 • Költséghatékonyság: A bérelt állványrendszerhez nem szükséges olyan szakértőt foglalkoztatni, aki jogosult az állványrendszer építéséhez és bontásához, mivel cégünknél elérhető ez a szolgáltatás.
 • Professzionális kép: Az állványrendszerek alkalmazása pozitív benyomást kelt az ügyfelek és partnerek körében is, ami hozzájárulhat az üzleti kapcsolatok erősödéséhez és új üzleti lehetőségek megnyitásához.

Általánosságban elmondható, hogy a legtöbb, állványzatot használó cég a bérlés mellett dönt, ahelyett, hogy a saját vásárlásával és tárolásával járó logisztikával és költségekkel foglalkozna.

Deckman homlokzati állvány felállítása

Nézze meg a Deckman által készített videót a rendszer felállításáról:

Bérleti díjak:

A homlokzati állvány bérbeadásának áraitt több tényező határozza meg.

Az állvány építési és bontási költségeit az igényelt állvány mennyisége, magassága, az állvány rendszer tagoltsága, bonyolultsága határozza meg.

Az állvány építési helyszínre történő szállítási díja pedig, függ a telephelyünktől való távolságtól, az állvány mennyiségétől, valamint az építési helyszínen történő lerakodást nehezítő tényezőktől.

Részletes és pontos árajánlatunkért vegye fel velünk a kapcsolatot!

Mi az állványbérlés menete?

 1. Árajánlat kérése (telefonon, emailben vagy honlapon keresztül)
 2. Helyszíni felmérés (amennyiben szükséges)
 3. Árajánlat kiküldése
 4. Szerződés aláírása
 5. Igény esetén az állvány kiszállítása és / vagy építése, bontása

Hamarosan további információkat találhat weboldalunkon!

admin

admin

Hasonló cikkek

Családi ház szigetelése

Hogyan szigeteltesse otthonát? – Családi ház szigetelése:

Cégünk évtizedes tapasztalattal és szakértelemmel rendelkezik a szigetelés terén, és ha minket választ otthona szigetelésére, jelentős megtakarításra számíthat a fűtésköltségek terén. Tapasztalataink alapján a megfelelő szigetelés akár 30-40%-kal is csökkentheti az energiafelhasználást a fűtésben. Az általunk kínált szolgáltatás magában foglalja

Tovább olvasom »