4 gyakori hiba, amit a lakástulajdonosok elkövetnek a felújítás során.

admin

admin

4 gyakori hiba, amit a lakástulajdonosok elkövetnek a felújítás során

A járvány kitörése óta a lakástulajdonosok évről évre többet költöttek felújítás / állapot megőrzésre vagy bővítésre.

Ebben a cikkben megvizsgáljuk azt a 4 gyakori hibát, amelyet a lakástulajdonosok követnek el, amikor az otthonuk bővítése mellett döntenek.

Nem határozzák meg pontosan a kívánt eredményt

Nem könnyű a mai napi árak mellett eldönteni, hogy mi is fér bele a felújítási költségkeretbe. De mint minden nagy döntés előtt, kulcsfontosságú, hogy tudjuk, hogy mi a kívánt eredmény a felújítás után.

Fontos, hogy határozott célokkal rendelkezzünk, amikor a felmérést készíti el az építő/felújító vállalkozás.

A legáltalánosabb célok:

  • Hozzáépítés, hogy nagyobb lakóterületet kapjunk.
  • Szigetelés, a fűtés költség csökkentésére
  • Kényelem növelése
  • Szórakozó tér kialakítása
  • Esztétika, kinézet javítása.

Ügyeljen rá, hogy a felmérés során minden felújítási szándékát jelezze az felújítást végző cég felé a pontosabb árajánlat megadása érdekében. Egy jó lakásbővítési cég gondoskodik arról, hogy a tervezési és kivitelezési folyamatok során az Ön céljai legyenek szem előtt.

A Budai-Szépházak csapata felújítás, építés előtt minden esetben személyesen a helyszínen konzultál a megrendelővel, hogy az Ön igényeinek megfelelő, személyre szabott szolgáltatást tudjon nyújtani.

Tudjon meg többet a bővítési folyamatunkról a Szolgáltatásaink oldalunkon.

Pontos célok meghatározása
Pontos célok meghatározása

Nehezen kivitelezhető felújítás

Talán ez a legritkábban előforduló probléma. Egy rosszul megtervezett földszinti, emeleti vagy tetőtéri bővítés vagy felújítás esetén, előfordulhat, hogy az eltervezett felújításnál abban a formában nem kivitelezhető.

Szerencsére egy olyan minőségi lakásbővítő és felújító cégnél, mint a Budai Szépházak, az építészek jelen vannak a kezdetektől fogva és így tanácsot adunk és segítik Önt abban, hogy megalapozott döntést hozzon a lakáskiépítés vagy felújítás során.

Ha szeretné megváltoztatni otthona kinézetét, beszéljen a csapattal a bővítésről, vagy akár a ház szigeteléséről is.

Kivitelezés során meggondolja magát a megrendelő

Képzelje el, hogy éppen most írt alá egy szerződést egy modern kinézetű új házrész megépítéséről a Budai-Szépházak vállalatnál, de elfelejtett valami fontos kérést jelezni! Vagy vannak, akik bővítést kérnek, majd rájönnek, hogy inkább a külső felújítást és a szigetelést kellett volna elvégezniük.

Ez összefügg azzal, amit már korábban is említettünk, hogy kezdettől fogva világos célokat kell kitűzni, hogy megakadályozza az esetleges többlet költséget, vagy a felújítás megbánását. Rosszabb esetben a többletmunkát teljesen külön munkaként kell elvégeztetnie.

A tapasztalt Budai-Szépházak csapat és tanácsadói már korán javaslatokat tesznek a projektben rejlő buktatók minimalizálására.

Belső vagy a Külső felújítást válasszam?
Belső vagy a Külső felújítást válasszam?

Előnyben részesíti az olcsó kivitelezést a jó minőséggel szemben

Nem meglepő, hogy a lakástulajdonosok a lehető legkevesebbet szeretnének költeni és minél többet szeretnek kapni a kivitelezés során. A lakásbővítések, felújítások vagy szigetelések esetében ez nem mindig bölcs dolog, mivel egy rossz minőségű építtető vagy építő anyag későbbi problémák alapja lehet. Amikor olyan fontos dolgokon dolgozik, mint a családja otthona, nem helyettesítheti a minőséget semmivel sem.

A ház felújítása kényes feladat, amely nagy tapasztalattal rendelkező csapatot és kiváló minőségű anyagokat igényel. A Budai-Szépházak Kft. az apró részletekre is figyel, annak érdekében, hogy időtálló minőséget adjon minden ügyfelének.

Elkötelezett szakértők dolgoznak a Budai-Szépház vállalatnál

A Budai-Szépháznál büszkék vagyunk a prémium kivitelezésre, amely minden folyamat során kiváló eredményt biztosít, legyen szó teljes házfelújításról vagy házbővítésről.

Szolgáltatásainkról ide kattintva kaphat további információkat!

Figyelünk az Ön igényeire, és szakértői tanácsokat adunk álmai otthonának megteremtéséhez.

Vegye fel velünk a kapcsolatot, és mi szívesen válaszolunk minden felmerülő kérdésére.

Ha szeretne értesülni újonnan felkerült híreinkről, akkor kövessen minket a Facebookon!

admin

admin

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hasonló cikkek

Családi ház szigetelése

Hogyan szigeteltesse otthonát? – Családi ház szigetelése:

Cégünk évtizedes tapasztalattal és szakértelemmel rendelkezik a szigetelés terén, és ha minket választ otthona szigetelésére, jelentős megtakarításra számíthat a fűtésköltségek terén. Tapasztalataink alapján a megfelelő szigetelés akár 30-40%-kal is csökkentheti az energiafelhasználást a fűtésben. Az általunk kínált szolgáltatás magában foglalja

Tovább olvasom »