9 OTTHONI KÜLSŐ TREND ÖTLET

admin

admin

9 otthoni homlokzati trend ötlet

Nem meglepő, hogy a világjárvány óta a szabadtéri élet, felerősödött, csakúgy, mint az olyan külső trend vagy stílus, ami a házak külsejére vonatkozik, és megkülönböztetik egymástól, mint például a több textúrájú homlokzatok vagy a deszka-lécek megjelenése. Továbbra is a legfontosabb szempont a megrendelőinknél: a rugalmasság, a tartósság és az alacsony karbantartási igény. Ennek ellenére feldobhatjuk otthonunkat néhány új trend ötlettel is.

Külső trend, vagy homlokzati megjelenések

Változatos homlokzatok: Továbbra is népszerű a többféle textúra használata a homlokzaton. Használhatunk akár különféle anyagokat is a burkolásra (például kő vagy akár a modernebb műanyag / vinil tartalmú elemeket), különböző profilokat vagy geometriákat (pl.: hagyományos formák modern kiemelkedésekkel) vagy mindezek keverésével is megtervezhetjük az új kinézetű otthonunkat.

Többféle textúra használata a homlokzaton

Az udvar szerepe

A kültéri életvitel evolúciója: A kültéri lakóterek iránti kereslet drámai növekedése a járvány idején sem lassult, mivel a lakástulajdonosok nem csak egy menedékhely kialakítására törekednek, hanem a szórakoztatásra is. A teraszok már nem csak nyaralóhelyként szolgálnak, hanem az otthonunk kibővítésének egyik leggyakoribb részévé vált. A lakástulajdonosok közvetlen szeretnének eljutni a belső tértől a külső pihenő területre.

Emellett egyre több a pergola iránti igény is. A pergolák jól használhatók medencék mellett vagy árnyékolóként, szabadtéri grillező hely mellé vagy akár egy nyári konyhának is. A pergolába beépíthető fűtőelemek vagy a nyári melegbe mennyezeti ventilátor is. 

Terasz

Egyéb design elemek:

Réz: Azok a lakástulajdonosok, akik szeretik a kompozit tetőfedés megjelenését, egyre inkább személyre szabják otthonukat réz díszítéssel, beleértve az ereszcsatornákat, sapkákat, záróelemeket és hóvédőket.

réz akcentusok, DaVinci tetőfedés, otthoni külső trendekTetőfedés és réz díszítés

Fekete ablakkeretek: A fiatalok körében, a legújabb trend szerint egy modern őrület keltette fel az érdeklődést a fekete és a sötét ablakkeretek iránt, még akkor is, ha sokan nem is így gondolják. A fekete ablakok elegáns, kifinomult megjelenést eredményezhet.

Fekete ablakkeretFekete ablakkeret

Deszkás léc: Modern parasztház stílussal vagy anélkül, a függőleges és deszkás burkolatok továbbra is az egyik népszerű otthoni külső trend a teljes homlokzatra vagy díszítésre.

Fa hatású díszítés

Sötétebb színek: A sötét színek már néhány éve divatosak, önmagukban és a fehér krémekkel keverve is gyakori stílus lett. A legújabb trendben a fekete helyett sötétzöldet kezdenek használni, amelyek rusztikus, természetes érzést keltenek.

Szürke, fehér stílus

A tégla visszatér: A korábbi évtizedekben gyakori tégla díszítésű stílus egyre gyakrabban köszön vissza, ahol a tégla mind a lakó-, mind a kereskedelmi építkezések domináns választéka volt. Ma újra jelentősen megnőtt a kereslet a kortárs és egyedi tégla lehetőségek iránt. Ez magában foglalja a monokromatikus világos és sötét színárnyalatok iránti érdeklődés megnövekedését is, amelyek színtelítettségének különböző fokai, valamint a kiegyensúlyozottabb és a semleges színek, árnyalatok finom felhangjait is magukba foglalják.

A Tégla visszatérése

Ezenkívül a tégla lehetőséget biztosít a külső és a különböző belső terek összekapcsolására is. A kandalló kiemelő falaitól a konyhai hátfalakig számos módszer létezik a folytonosság megteremtésére.

Kevés karbantartást igénylő anyagok: A mai rohanó világban megnőtt az alacsony karbantartást igénylő anyagok iránti kereslet. A lakástulajdonosok öregszenek, vagy túl elfoglaltak ahhoz, hogy a burkolatok és a teraszok festésével vagy felújításával foglalkozzanak. Valójában az „alacsony karbantartást igénylő” stílusokat részesítik előnyben a megrendelők. Ilyenek pl.: a korábban már említett műanyagit is tartalmazó burkolati elemek.

Kortárs kő megjelenés: A modern stílusok vagy a hagyományos stílusok kortárs csavarjai továbbra is népszerűek. Tiszta vonalak, lapostetők és kevés díszítés jellemzi. 

 

A modern kő díszítési stílus

 

Budai-Szépház Kft. igény esetén szívesen ad tanácsot. Kérje ki véleményünket egy felmérés keretében.

A Budai-Szépháznál büszkék vagyunk a prémium kivitelezésre, amely minden folyamat során kiváló eredményt biztosít, legyen szó teljes házfelújításról vagy házbővítésről.

Bővebben olvashat a szigetelési folyamatunkról ide kattintva a budai-szépházak Kft hőszigetelésről szóló oldalunkon!

Egyéb szolgáltatásaink közül pedig ide kattintva a budai-szépházak Kft szolgáltatásairól szóló oldalunkon!
Figyelünk az Ön igényeire, és szakértői tanácsokat adunk álmai otthonának megteremtéséhez.
Vegye fel velünk a kapcsolatot, és mi szívesen válaszolunk minden kérdésére.

 

Ha szeretne értesülni újonnan felkerült híreinkről, akkor kövessen minket a Facebookon!


Megnézem a referenciákat

admin

admin

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hasonló cikkek

Családi ház szigetelése

Hogyan szigeteltesse otthonát? – Családi ház szigetelése:

Cégünk évtizedes tapasztalattal és szakértelemmel rendelkezik a szigetelés terén, és ha minket választ otthona szigetelésére, jelentős megtakarításra számíthat a fűtésköltségek terén. Tapasztalataink alapján a megfelelő szigetelés akár 30-40%-kal is csökkentheti az energiafelhasználást a fűtésben. Az általunk kínált szolgáltatás magában foglalja

Tovább olvasom »